Nieuwe trailer van Star Wars Outlaws onthult belangrijke details + releasedatum bevestigd

Fans van Star Wars en gaming, opgelet! De nieuwste trailer voor het langverwachte spel Star Wars Outlaws is uitgebracht en de releasedatum die eerder vandaag gelekt was is definitief bevestigd!

Een sprankelend nieuw hoofdstuk in het Star Wars-universum staat op het punt te beginnen met de langverwachte release van Star Wars Outlaws. Ubisoft heeft zojuist een nieuwe trailer uitgebracht die ons een kijkje geeft in het verhaal van het spel, dat zich afspeelt tussen “Star Wars: The Empire Strikes Back” en “Star Wars: Return of the Jedi”.

In de trailer maken we kennis met Kay Vess en Nix, die zich wagen aan een van de grootste heists in de melkweg. De trailer geeft ook een blik op de Criminal Syndicates in het spel, waaronder de Pyke Syndicate, de Hutt Cartel, Crimson Dawn en de nieuw gevormde Ashiga Clan. Duidelijk wordt dat spelers hun reputatie moeten opbouwen en keuzes maken die hun status bij elk syndicaat beïnvloeden.

Ook zien we in de trailer nieuwe planeten en locaties onthuld worden, zoals Canto Bight, Tatooine, Kijimi, Akiva en de nieuwe planeet Toshara. De antagonist Sliro, die een premie op Kay’s hoofd heeft gezet, wordt ook geïntroduceerd. Spelers moeten de Outer Rim doorkruisen om Kay te bevrijden van deze premie.

Star Wars Outlaws is vanaf vandaag beschikbaar voor pre-order en wordt op 30 augustus 2024 uitgebracht voor Xbox Series X|S. Er zijn verschillende edities beschikbaar, waaronder de Ultimate Edition en Gold Edition, die extra content en vroege toegang tot het spel bieden.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties