Boeren in de ruimte met Lightyear Frontier, vanaf vandaag beschikbaar!

Een nieuw landbouwspel betreedt het gamingtoneel, maar met een twist – het speelt zich af in de ruimte! Lightyear Frontier biedt spelers de kans om hun interstellaire boerderijen te bouwen en te verkennen in een open-wereld setting vol mysterie en avontuur.

In het spel kunnen spelers beginnen aan een ontspannend avontuur op een vreedzame wereld, waar ze hun eigen duurzame exoboerderij kunnen bouwen. Ze kunnen buitenaardse gewassen verbouwen, hun mech aanpassen en een nieuwe wereld vol mysteries verkennen, samen met maximaal drie vrienden.

Het spel biedt een stressvrije, gevechtsvrije ervaring, waarbij spelers zich kunnen concentreren op landbouw, verkenning en ontdekking. Met een ‘rustgevende, atmosferische kosmische countrysoundtrack’ kunnen spelers genieten van de rustige levensstijl op hun nieuwe interstellaire thuis.

Spelers zullen ook worden uitgedaagd om zorgvuldig om te gaan met hun omgeving, waarbij ze de relatie met het ecosysteem moeten beheren door vervuiling op te ruimen, invasieve onkruiden te verwijderen en de effecten van gevaren te beperken. Duurzaamheid staat centraal, met spelers die nieuwe bomen planten om degenen die ze oogsten te vervangen en ervoor te zorgen dat hun boerderijen een langdurige impact hebben.

Het spel belooft een ‘diepgaande ervaring waarin spelers kunnen planten, groeien en oogsten, hun boerderijen kunnen uitbreiden en hun eigen unieke thuis kunnen creëren’. Verkenning speelt ook een grote rol, met spelers die de wildernis in trekken om de oude geheimen van de planeet te ontrafelen en verloren kennis te herontdekken.

Lightyear Frontier is op 19 maart 2024 beschikbaar in early access voor Xbox Series X|S. Lightyear Frontier is ook onderdeel van Xbox Game Pass, waardoor spelers het avontuur kunnen beleven zonder extra kosten.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties