LEGO Brawls komt naar de Xbox

Deze zomer mogen we een nieuwe LEGO game op de Xbox verwelkomen. In de aankondigingstrailer kun je alvast een eerste indruk van LEGO Brawls krijgen.

LEGO Brawls is een 4 vs. 4 fighting game. In september 2019 zagen we deze game al op Apple Arcade verschijnen. Veel bekendheid heeft de game nog niet genoten. Met de release naar consoles moet daar verandering in komen. In de zomer van 2022 zullen we op de Xbox met deze titel aan de slag kunnen.

Het doel in LEGO Brawls is om controle of het centrum van de map te krijgen. Een echte typische action-brawler, waar we er de nodige van voorbij hebben zien komen, maar nu dus in het LEGO universum. Dat betekent dus ook dat er bouwelementen in zullen zitten, naast het customizen van upgraden van de LEGO® Minifigure heroes. Naast de reguliere brawl mode, zal er ook een battle-royale-style mode aan LEGO Brawls toegevoegd worden.

De exacte releasedatum wordt nog bekend gemaakt. LEGO Brawls zal cross-play gespeeld kunnen worden. Natuurlijk kun je deze game ook in couch co-op gaan spelen. Voor de liefhebbers van LEGO games beloofd het in ieder geval een goed jaar te worden. Op 5 april 2022 komt namelijk ook LEGO Star Wars: The Skywalker Saga voor de Xbox uit. Een game waar menig fan al een behoorlijke tijd op aan het wachten is.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments