Sword Art online komt met multiplayer game in 2024

Bandai Namco Europe kondigt SWORD ART ONLINE Fractured Daydream aan, het eerste grootschalige multiplayer-gerichte avontuur gebaseerd op de populaire Sword Art Online-serie.

SWORD ART ONLINE Fractured Daydream biedt een origineel verhaal in een All-Star game, gericht op een grootschalige co-op ervaring. Spelers kunnen hun favoriete personages uit de eerste drie seizoenen van de animatieserie en de Sword Art Online-films spelen in een cross-play gevechtsactiegame met boss raids en co-op quests.

In de game wordt een nieuw systeem toegepast op de wereld van Alfheim Online, maar door een storing botsen alle werelden en tijdlijnen, waardoor een unieke setting en uitdagende omgeving ontstaat voor Kirito en andere spelers. Vijanden worden bondgenoten, vertrokken personages keren terug en er worden onwaarschijnlijke allianties gevormd om de gevaren in deze onrustige wereld te overleven.

SWORD ART ONLINE Fractured Daydream komt in 2024 uit voor Xbox Series X|S. Spelers kunnen zich vanaf vandaag ook inschrijven voor een Closed Beta Test die van 11 tot 17 maart wordt uitgevoerd. Inschrijven kan hier.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties