Laatste DLC voor Marvel’s Midnight Suns in aantocht

De vierde en tevens laatste DLC van Marvel’s Midnight Suns is aangekondigd. Wanneer komt de DLC en wat mag je verwachten?

Op de redactie hebben we er veel plezier aan beleefd. Marvel’s Midnight Suns is een pareltje. In de XBNL-review schreef Renco er het volgende over:

Marvel’s Midnight Suns is een fantastische game geworden. Het tactische puzzelen tijdens de gevechten met kaarten, omgevingsaanvallen en bewegingen werkt ontzettend lekker en is vooral ook heel erg leuk om te doen. Tussen de gevechten door kun je dan weer The Abbey upgraden, relaties verbeteren en zelfs puzzels en mysteries oplossen.

De animaties komen soms wat houterig over, maar de dikke aanvallen en felle kleuren maken dat dan weer helemaal goed. Verder zijn de stemmen van de personages even wennen, maar eenmaal aan de gewend aan de nieuwe stemmen merk je dat dit verder ook prima voor elkaar is.

Lang verhaal kort, Marvel’s Midnight Suns is mijn (voorlopig) nieuwe favoriete Marvel game waar ik nog flink wat uren in ga stoppen.

Nu, een half jaar na release, is het tijd voor de vierde en laatste DLC van Marvel’s Midnight Suns. De DLC heet “Blood Storm” en is vanaf 11 mei te spelen. In deze DLC zal Ororo Munroe, beter bekend als Storm, haar krachtige wind- en bliksemaanvallen naar Marvel’s Midnight Suns brengen. Tevens heeft zij 10 unieke hero abilities tot haar beschikking. In bovenstaande trailer kun je alvast een mooie eerste indruk krijgen van wat jou als speler te wachten staat!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties