Kingdom Come: Deliverance heeft definitieve release datum en nieuwe trailer

Middeleeuwse parel! Ben ik nou wel eens aan toe, een goede medieval game

Het is absoluut geen verrassing en volgens mij heb ik het ergens al geschreven, maar Kingdom Come: Deliverance komt in 2018 i.p.v. 2017. Wordt de game het wachten waard? Ik ben nog steeds overtuigd van wel.

Het is nu voor het eerst dat Kingdom Come: Deliverance een datum heeft, namelijk 13 februari 2018. In de video hierboven zie je een sneak-peek van het verhaal, wat tot nu toe vrij onderbelicht is gebleven. Ik zal niks spoilen, kijk zelf maar.

Geheugensteuntje

Mocht je nog even een geheugensteuntje kunnen gebruiken voor deze game, lees dan sowieso mijn artikel van twee jaar geleden of die van mijn collega Rob, die nog net iets uitgebreider op de game ingaat. Origineel is de game een Kickstarter project en de game biedt een mega grote open wereld met daarin een non-lineair verhaal. Ze hebben veel energie in het zwaardvechten gestoken om het goed te krijgen voor deze game. Daarnaast is alles ook nog eens historisch accuraat. Ik denk dus aan The Witcher 3, maar dan realistisch qua setting.

Game of the Year 2018

Oke, het is vrij vroeg om nu al dit soort dingen te gaan roepen, maar als ik de trailer bekijk, dan voel ik de kwaliteit die ik bij The Witcher 3 ook voelde. Kingdom Come komt van ver qua ontwikkeling en het lijkt nu eindelijk eens een groot geheel te worden met een interessant meeslepend verhaal. De game biedt hele mooie graphics, gezichtsanimaties en overtuigende voice acting. Alles is aanwezig om van deze titel een potentiële Game of the Year kandidaat te maken.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties