De eerste uitbreiding voor Kingdom Come: Deliverance komt vandaag uit en heet ”From the Ashes”! De uitbreiding is ambitieuzer en groter dan verwacht. Hieronder lees je waarom.

From The Ashes is niet zomaar DLC met extra missies. Je kan in deze uitbreiding je eigen dorpen gaan bouwen! Gelukkig hoef je niet plank per plank te gaan halen en gebouwen in elkaar te gaan timmeren zoals je misschien wel zou verwachten in deze realistische game. Het gaat meer om het grote plaatje van het opbouwen van een dorp en vervolgens beheren van jouw nieuwe plek.

Gaat heen en bouw uw eigen leven!

Zoals je in de trailer hierboven kunt zien is het allemaal vrij ”simpel” qua dorpen bouwen. Tenminste, als ik dat boek zo zie, lijkt het mij dat het om types woningen en gebouwen gaat die je kan kiezen om neer te zetten waar er plaats is. Verwacht dus niet ineens een middeleeuwse Cities: Skylines.

Je kan de gebouwen overigens upgraden zodat er bijvoorbeeld meer mensen in kunnen en het materiaal verstevigen zodat het krachtiger is tegen weerstanden (het weer? soldaten? oorlog?).

Naast de opzet van het dorp en de bouw van nieuwe woningen en handelsplekken, moet je ook bepalen wat voor soort mensen jij binnenlaat in je dorp. Maar, als je even wilt relaxen na al dat harde werken als dorpshoofd, kan je met de nieuwe mensen ook spelletjes spelen of sparren met zwaarden. Later keer je dan lekker terug naar je eigen gebouwde en ingerichte huis!

Je kan From the Ashes vanaf vandaag downloaden en kost je €9,99! Ik moet überhaupt het spel nog spelen, dus ik laat de DLC even links liggen.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments