Het team van Hazelight Studios, de ontwikkelaars van It Takes Two, laat weten een indrukwekkende mijlpaal bereikt te hebben. In 2021 ging It Takes Two maar liefst vijf miljoen keer over de toonbank. Een mooie prestatie!

In 2021 bracht Hazelight Studios de game It Takes Two op de Xbox en andere consoles uit. Net als haar voorgangers, A Way Out en Brother: A Tale of Two Sons, zouden de ontwikkelaars met It takes Two opnieuw een unieke co-op ervaring bieden. Op de redactie keken we dan ook erg naar deze game uit. In de XBNL-review van It Takes Two heb je kunnen horen dat het zelfs onze verwachtingen heeft overtroffen.

Niet alleen op onze redactie was deze game een succes. Tijdens The Game Awards is de game met de meest ultieme Award naar huis gegaan, namelijk Game Of The Year Award. Ook de meest prestigieuze prijs, namelijk de XBNL community Award, is aan It Takes Two toegekend. Kortom, It Takes Two is goed ontvangen en dat zien we ook in de verkoopcijfers terug.

It Takes Two goes Hollywood

Het succesverhaal achter It Takes Two gaat ook nog een vervolg krijgen. Zo heeft het hoofd van de studio Josef Fares laten weten dat de game verfilmd gaat worden. Wanneer It Takes Two op het witte doek zal verschijnen is vooralsnog onbekend. Uiteraard laten we het jou weten.

Heb jij It Takes Two al gespeeld? Was je er net zo enthousiast als wij over? Mocht je nog een co-op buddy zoeken om deze game via de Friend Pass samen mee te spelen, kom dan zeker eens in onze Discord gluren. Met +500 leden zijn er altijd genoeg gamers online die deze game graag samen met jou proberen!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties