De game van het jaar 2021, It Takes Two, gaat verfilmd worden. Hazelight Studios is hiervoor de samenwerking aangegaan met dj2 Entertainment om de game en het verhaal geschikt te maken voor film en tv.

De grote naam achter It Takes Two is Josef Fares en hij heeft er veel zin in om de game naar het witte doek te brengen.

De wereld en het verhaal van It Takes Two creëren was voor zowel mijzelf als het ontwikkelteam ontzettend leuk om te doen. Aangezien de focus erg sterk op het verhaal ligt, met al zijn maffe personages en doldwaze co-op actiemomenten, is het potentieel om er een fantastische film of serie van te maken enorm.

Josef Fares

Ook bij dj2 Entertainment zijn ze erg enthousiast over het project.

Net als de rest van de wereld zijn wij ook verliefd geworden op Cody, May, Rose, Dr. Hakim en de fantasiewereld die door Hazelight is gecreërd en we kunnen dan ook niet wachten om die personages en wereld tot leven te brengen op het witte doek.

Dmitri M. Johnson, CEO en oprichter van dj2 Entertainment

Als je nog nooit van dj2 Entertainment gehoord hebt dan ben je niet de enige, maar dit bedrijf heeft onder andere gewerkt aan de films Sonic the Hedgehog 1 en het aankomende tweede deel en de Tomb Raider anime serie van Netflix. Ook werken ze momenteel aan een film die gebaseerd is op Sleeping Dogs en hebben ze een project gebaseerd op Disco Elysium in de pijplijn zitten.

Voor wat betreft It Takes Two, daar is momenteel nog geen filmstudio of tv-zender aan verbonden, maar wel wordt er momenteel heftig op het project geboden. Hier gaan we dus ongetwijfeld meer van horen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments