De jaarlijkse Xbox Ultimate Game Sale is weer van start gegaan. De zomeraanbiedingen zijn tot en met 31 juli beschikbaar. Welke voor games kun je deze zomer voor een prikkie oppikken? In dit artikel de mooiste aanbiedingen.

Meer dan duizend games zijn in de aanbieding. Om het behapbaar te houden deze een selectie. Onder ‘aanbieding’ kun je klikken naar de Microsoft Store. Wil je meer over de game weten? Klik dan op de titel om naar de XBNL-review van de game te gaan.

Sea of Thieves Deluxe Edition (aanbieding)

Over smaak valt uiteraard de twisten, maar met enige objectiviteit kan ik toch wel stellen dat €24,99 voor de Sea of Thieves Deluxe Edition een monster aanbieding is. Natuurlijk kun je deze GOAT ook via Xbox Game Pass spelen, maar deze game met meer dan 30 miljoen spelers wil je ook in je bezit hebben. De game uit 2018 kent meer dan 50 content updates, drie verhalende uitbreidingen en honderden uren aan speelplezier!

Ori: The Collection (aanbieding)

Een game die je zeker ook in je bezit wilt hebben is Ori: The Collection. Voor €16,49 krijg je zowel Ori and The Blind Forest + Ori and the Will of the Wisps in je winkelmandje. Behalve een charismatisch character is Ori qua gameplay de meest veelzijdige Metroidvania game van het laatste decennium. Proof me wrong in de commentsectie!

Red Dead Redemption 2 (aanbieding)

Het lijstje GOAT’s is nog niet klaar. Ieder zichzelf respecterende gamer zou Red Dead Redemption 2 gespeeld moeten hebben. Voor €19,79 kun je met de game van Rockstar aan de slag. Dit is er eentje die je niet wilt laten liggen. Super strakke verhaalvertelling, toffe characters en vooral een indrukwekkende open-wereld.

Fallout 4: Game Of The Year edition (aanbieding)

Fallout 4 is een heerlijke game om te spelen. Tientallen uren kun je makkelijk in de wasteland kwijt. En met de GOTY-edition heb je voor €9,99 ook nog eens alle DLC te pakken.

Forza Horizon 4 + Forza Horizon 5 Premium Edition Bundle (aanbieding)

Ook deze games kun je uiteraard via Xbox Game Pass spelen. Toch is de Forza Horizon 4 + Forza Horizon 5 Premium Edition Bundle het overwegen waard. Je krijgt niet alleen de games voor €59,99 in je bezit, maar ook alle DLC en die laatste zit natuurlijk niet in de Game Pass. Kortom, ben je normaal gesproken een dikke 200 eurie lichter, nu kun je alles aanschaffen voor een zeer schappelijke prijs.

It Takes Two (aanbieding)

In 2021 wist de game menig award binnen te hengelen. Ook de felbegeerde XBNL-award ging in 2021 naar It Takes Two. Voor €15,99 is deze game dan ook een no brainer. Eentje die je samen met een vriend of vriendin gespeeld moet hebben!

Mafia: Trilogy (aanbieding)

Drie toppers voor de prijs van een bucket hotwings. Mafia: Definitive Edition, Mafia II: Definitive Edition en Mafia III: Definitive Edition. Waarbij het eerste deel natuurlijk de remake betreft. Deze drie games samen kun je aanschaffen voor €23,99, zeker de moeite waard!

Resident Evil 2 Deluxe Edition (aanbieding) en Resident Evil 3 (aanbieding)

De liefhebbers van de Resident Evil franchise kunnen in hun handjes knijpen. Vrijwel alle games zijn in de aanbieding, met opvallend mooie bedragen van €12,99 voor Resident Evil 2 Deluxe Edition en €9,99 voor Resident Evil 3.

Tell Me Why (aanbieding)

De ontwikkelaars van DON’T NOD zijn meesters in verhaalvertelling en Tell Me Why is één van hun meesterwerken. Voor €4,99 kun je deze game dan ook niet laten liggen!

Elden Ring (aanbieding)

Een game in de aanbieding voor €48,99 en die niet Mario in de titel heeft staan? Daar kun je natuurlijk vraagtekens bij zetten, maar beter wordt het niet, in meerdere opzichten. Elden Ring is de game die in de geschiedenis van gaming de meeste awards (+330 awards) binnen heeft weten te slepen. Je haalt een topper in huis en qua aanbieding voor de digitale editie van deze game gaat het niet beter worden. FromSoftware staat niet bekend om hun vrijgevigheid, voor kwaliteit zul je moeten dokken. Ga er voor!

Wil je graag de complete lijst met aanbiedingen zien? Deze kun je hier vinden.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties