Weer een nieuwe update voor Grounded? Jazeker! Lees maar even mee.

Sinds vorige week kunnen we aan de slag met de Super Duper Update in Grounded. Een flinke gratis content update, waar je makkelijk vele uurtjes in kwijt kunt. De ontwikkelaars hebben echter nog een extraatje voor de spelers in petto.

Om moederdag te vieren willen de ontwikkelaars onze favoriete spider ere, namelijk de Broodmother. Zo wordt er een extra pantserrecept toegevoegd om de Hedge Broodmother-pantser set te voltooien. Ook kun je als speler de Broodmother mutatie nu nog beter gaan gebruiken. Er wordt een flinke poison damage buff aan toegevoegd en bij activering van de mutatie zullen er kleine spiderlings aan jouw zijde mee gaan vechten. De grote vraag is natuurlijk: hoe speel je deze extraatjes vrij? Simpel! Door de nieuwe baas de Infected Broodmother te verslaan. Nou ja, simpel? In ieder geval wensen we onze Arachnofobische mede-spelers veel plezier!

Waar moeten we zijn?

De Infected Broodmother ligt verborgen, diep in de ingewanden van de Haze, wachtend op een arme ziel om haar te bevrijden. Deze nieuwe epische baas is een permanente toevoeging aan het spel (niet alleen voor de maand mei). Het verslaan van de Infected Broodmother geeft ook nieuwe bouwmogelijkheden:

  • Infected Broodmother Throne
  • Infected Broodmother Brazier
  • Stuffed Infected Broodmother
  • Infected Broodmother Wall Mount

Goed nieuws ook voor onze achievement hunters. De nieuwe update voegt 200gs toe!

Kortom, tijd om je tuinbroek weer aan te trekken!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties