De ‘Make It and Break It’-update van Grounded uitgelegd

Vanaf vandaag kunnen spelers in Grounded aan de slag met een nieuwe update. In een nieuwe video wordt de Make It and Break It-update uitgelegd. Kijk je mee?

De “Make It and Break It”-update voor Grounded introduceert de Playgrounds-functie, waarmee spelers hun eigen levels kunnen maken met een uitgebreide toolkit. Met de gloednieuwe Playgrounds-modus kun je je eigen levels vanaf de grond opbouwen, met een reeks ontwerptools tot je beschikking.

Spelers kunnen gebouwen maken, obstakels plaatsen, meubels en zo nog wel wat meer. Je kunt puzzels, minigames, gevechtsarena’s maken. De enige beperking zal je eigen creativiteit zijn, want je kunt maken wat je maar kunt bedenken.

De Playground mode is geïnspireerd door de modding-community en het team van Obsidian wilde spelers de tools geven om hun eigen unieke Grounded-ervaring te creëren, en de mogelijkheid om de creaties van anderen te delen en uit te proberen. Het team achter Grounded zelf is relatief klein en heeft beperkte middelen als het gaat om het creëren van nieuwe conten. Met deze update geven ze deze mogelijkheden aan de community. De update zal ook een aantal toevoegingen bevatten voor het verhaal. Hoe dat precies uitpakt, weet ik nog niet goed. Waarschijnlijk komt onze robotvriend Burgl hier aan te pas.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties