Grounded komt met Super Duper Update

Nieuwe boss, nieuw progressiesysteem en bouwmogelijkheden!

Grounded brengt vandaag de Super Duper update gratis beschikbaar. Wat mogen we van de Super Duper 1.2 update verwachten?

De update brengt meer dan 100 nieuw te maken items, nieuwe wezens, een Base Coziness-functie en meer. Zo zullen spelers de Super Duper-machine vinden de volgende keer dat ze BURG.L in het Oak Tree Lab bezoeken. Deze duplicatiemachine stelt spelers in staat om specifieke apparatuur en items met behulp van Raw Science te dupliceren. Elk gedupliceerd item zal alle upgrades van het item bevatten, wat zeker veel tijd bespaart. Om de Super Duper-machine te gebruiken, moeten spelers Duper Discs door de tuin heen vinden, waardoor de speler de mogelijkheid krijgt om verschillende items te dupliceren. Even zoeken, maar dan heb je ook wel wat!

Nieuwe features voor je basis + nieuw progressiesysteem!

Voor spelers die hun bases echt willen opfleuren en een nieuw huis in de achtertuin willen maken, is er een Base Coziness-systeem toegevoegd waarbij gebouwen, meubels en decoraties nu bijdragen aan het gezelligheidsniveau van je basis. Het ontgrendelen van gezelligheidsniveaus zal ook specifieke decoratieve bouwrecepten ontgrendelen, een gunstige mutatie voor basisbouw en zelfs nieuwe emotes die alleen kunnen worden ontgrendeld door de gezelligheid in je basis op te bouwen.

Om spelers te helpen met hun bases, brengt deze update ook bijna 100 nieuwe knutselitems met zich mee. Veel mogelijkheden dus om van jouw basis een kneuterig plekje te maken.

Nieuwe ‘NPC’

Spelers zullen een nieuwe NPC ontmoeten die heb kan helpen met al hun basisbouwplannen. ‘Handy Gnat’ kun je oproepen en vervolgens gebruiken om al je basisideeën werkelijkheid te maken. Deze gnat zal in staat zijn om te bouwen met planken, stengels en andere middelen uit je voorraden. Deze functie zal standaard actief zijn in de Creative- en Creative with Bugs-spelmodi. Om deze nieuwe vriend in Survival-spelmodi te activeren, moeten spelers hun spellen omzetten in Custom Games in het Game Settings-menu, wat een kleine stap is om zo’n fantastische bron (en vriend) te gebruiken!

Een nieuwe boss!

Wespen vallen de tuin binnen! Vecht met wespen en drones die hun mini-korven bewaken. Als speler kun je op zoek naar het verborgen hoofdnest. Uiteraard is dit niet zonder risico. Maak de wespen-familie boos en je zult de volledige woede van de korf ontketenen. En die spelers die op zoek zijn naar een grotere uitdaging, kunnen proberen het Wasp Nest te vinden en de Wasp Queen te ontmoeten, een nieuwe boss die de achtertuin betreedt! Spelers die deze wespen met succes verslaan, zullen nieuwe items ontgrendelen om te maken, zoals een nieuw harnasset en een nieuwe trinket om te dragen.

We hebben er even op moeten wachten, maar ruim 7 maanden na de full release is er eindelijk weer een nieuwe content update. Ga jij er mee aan de slag?

Abonneer
Abonneren op
2 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Pethor
Pethor
11 maanden geleden

Daar ga ik zeker mee aan de slag, maar niet alleen. Gewoon samen met de Grounded maatjes de tuin weer in.