Grounded komt met ‘Make it and Break it’-update en voegt nieuwe mode toe!

Deze maand brengen de ontwikkelaars van Grounded een nieuwe content update uit. Wat mogen we van de nieuwe Playgrounds mode verwachten?

Het is niet helemaal de update waar ik persoonlijk op gehoopt had. De ‘Make it and Break it’-update wordt in bovenstaande trailer aangekondigd. Met deze update kun je jouw eigen Grounded level maken in de Playground Mode. Een beetje zoals de Forza Horizon Blueprints of Forge in Halo.

In de trailer zien we dat spelers hun eigen map kunnen maken. Zo zien we een arena voorbij komen, waar spelers het tegen één enorme spin opnemen. Ook zien we een map waarin het lijkt alsof je door een doolhof loopt. De maps worden door de community gemaakt en deze kun je dus ook met andere delen.

De update is natuurlijk perfect voor de spelers die al hun creatief kwijt willen in het ontwerpen van een mooie achtertuin met een interessant verhaal om te volgen. Playgrounds komt op 13 november 2023 uit. Spelers die niet langer kunnen wachten kunnen zich hier voor de beta inschrijven.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties