Je leest het goed! Gratis! Maar wat? Nou… die gasten van Dying Light hebben ons een tijdje wat beloofd. Die belofte komt eindelijk tot leven… 

Het is inmiddels alweer een tijdje geleden dat je het schijfje van Dying Light in de gleuf van je doos kon douwen. Zelfs bij de grote DLC ‘The Following’ heb ik het idee dat deze al jaren oud is. Niks is echter minder waar. Als je nog steeds kan genieten van die prachtige, lugubere straten van Harran zul je blij zijn om te horen dat er dus gratis content te downloaden is. Mocht je dat nog niet begrepen hebben…

Free Content Update

De gratis content drop die nu beschikbaar is maakt deel uit van in totaal tien drops die verspreid over het komende jaar vrijgegeven zullen worden. Content Drop #0 was al een tijdje te downloaden voor pc spelers, maar deze is nu ook eindelijk samen met Content Drop #1 te downloaden voor de consolefanaten. Feestje!

#0

De allereerste gratis content is #0. Deze bracht een geheel nieuwe menselijke vijand met zich mee. Het gaat om een zwaarbewapende speciale eenheid die voor nog meer chaos moet gaan zorgen in het o zo vredige dorp. Daarnaast komt de nieuwe ‘Mutated Goon Zombie’ even langs voor een kop thee en kun je de nieuwe ‘Hunted’ outfit dragen. Ik heb overigens nooit gesnapt waar die outfits voor zijn, gezien er geen 3rd person modus is, maar goed. Mocht je meer geïnteresseerd zijn in pistooltjes heb je pech. Die zitten niet in deze update.

#1

De tweede update, die logischerwijs #1 heet, heeft wel wat leuk schietgerei waar je mee aan de slag kunt. De Last Wish Revolver, Kuai Dagger en de Fenris bijl zijn de wapens waar je de buurt mee kan gaan terroriseren. Het leuke is dat elk van deze wapens zijn eigen unieke krachten heeft waarmee je je overlevingskansen in de quarantaine zones een stukje groter maakt. Maar ho! Houd die hebberige handjes nog maar even in je zak, je zult namelijk eerst een aantal speciale bounties moeten voltooien voordat je de wapens in handen krijgt. Wel zo eerlijk toch?

Zoals ik al zei is dit voor de consolefanaten dus deel 1 van een reeks komende updates met heel… veel… GRATIS content! Houd je dus schrap en houd vooral onze Facebook in de gaten. Dan weet je zeker dat je geen update mist ;-).

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments