Dying Light: Bad Blood komt eraan!

Dying Light is misschien wel een van de beste zombie games ooit. Deze game werd overspoeld met prachtige reviews en tientallen awards. Nu wordt het tijd voor nog een uitbreiding…

Blood on your hands

Begin december kondigde Techland (de studio achter Dying Light) iets nieuws aan. Een uitbreiding op hun huidige game weliswaar. Maar niet zomaar een aankondiging en ook niet zomaar een simpele uitbreiding met wat nieuwe outfits en een nieuw setje missies. Nee dames en heren, Techland kwam met Dying Light: Bad Blood. Een online uitbreiding die bestaat uit een mix van PvE en PvP, waarbij je zowel samen als tegen elkaar moet werken in een wereld die barst van de zombies.

De echte ‘Hunger’ Games

De regels van Bad Blood zijn simpel. Jij wordt samen met vijf andere gedropt in een door zombies geteisterd gebied en jullie hebben allen hetzelfde doel: ontsnappen als enige overlevende. Dit doe je door de helikopter te vinden die jou wegbrengt. Simpel toch? Helaas is een stoel in de helikopter niet gratis en is er nog maar plek voor één persoon (of zombie). Je kaartje naar vrijheid kun je kopen door middel van het nemen van een monster van het bloed van de zombies. Je zult dus wapens moeten vinden, zombie “hives” moeten lokaliseren en die vervolgens vernietigen zodat je uiteindelijk de juiste bloedmonsters onder handen krijgt. Als je genoeg monsters verzameld hebt race je naar de plek van evacuatie en hupsakee, missie volbracht. Maar nogmaals: slechts één kan er overleven.

Al nieuwsgierig geworden? Check dan zeker de gameplay hierboven! Dying Light: Bad Blood wordt dit jaar gelanceerd en zal gelanceerd worden in de vorm van een standalone DLC. Je hebt de originele game dus niet nodig. De prijs is overigens nog niet bekend, echter vermoed ik dat dit rond de 2-3 tientjes zal liggen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments