Dying Light en Left 4 Dead komen dit weekend samen

Heb jij dit weekend zin om met allerlei wapens horde zombies te verschalken? Pak dan Dying Light er weer even bij om het Dying Light X Left 4 Dead 2-event te spelen!

Heel wat gamers zijn met smart op Dying Light 2 aan het wachten. Om ons nog even zoet te houden is er een crossover gemaakt met de game die in 2008 het licht zag, Left 4 Dead 2. Via de Dying Light Twitter is dit event bekendgemaakt. Het event is dit weekend en zal eindigen op maandag 28 oktober.

Een aantal dagen geleden werd er al een hint gegeven over de samenwerking in een tweet. Boven de afbeelding stond een tekst waarin naar Left 4 Dead werd verwezen. In een nieuwe tweet wordt de samenwerking officieel bekendgemaakt met een promotieafbeelding en de tekst: “Survivors! Zijn jullie klaar om wat zombies af te maken? #left4dead2-stijl komt eraan!”

In de trailer die is vrijgegeven voor dit online evenement, is te zien dat de game een aantal nieuwe wapens heeft zoals een elektrische gitaar, golfclubs en een koekenpan. Naar eigen zeggen is het event een hommage aan Valve’s Left 4 Dead. Er zijn een aantal veranderingen aangebracht aan de Dying Light-gameplay. Er zijn nu meer vijanden aan de game toegevoegd. Deze vijanden komen in verschillende waves op de speler af.

Het crossover-event is volledig gratis. Ga jij dit weekend weer aan de slag met hordes aan zombies?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties