In 2023 moet Baldur’s Gate 3 uitkomen. We hebben echter nog geen concrete releasedatum gekregen.

Er waren afgelopen week geruchten dat Baldur’s Gate 3 op 6 december op Xbox te spelen zou zijn. Deze geruchten zijn inmiddels door de Director of Publishing van Larian Studios tegengesproken.

De medewerker van Larian Studios geeft aan dat de studio er vertrouwen in heeft dat de game in 2023 op Xbox te spelen zal zijn. De releasedatum van 6 december klopt echter niet. In een bericht op X benadrukt hij dat de studio hard aan het werk is om een goede versie van de game op de Xbox af te leveren. Dit betekent dat de studio de game zal releasen zodra zij hier zelf tevreden over zijn.

Over Baldur’s Gate 3

Baldur’s Gate 3 kwam afgelopen zomer uit op de pc en in het begin van het najaar op de PlayStation 5. De studio brengt haar game in etappes op verschillende platformen uit. Baldur’s Gate 3 wordt op de verschillende platformen erg goed ontvangen en staat met een Metacritic-score van 96 nog steeds als best beoordeelde van 2023 op de lijst. De Xbox-community wacht dan ook met smart op een releasedatum. Voorlopig moeten we nog even geduld hebben, maar het jaar duurt in ieder geval niet lang meer!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties