De meesten van ons zijn al lang blij als we de credits van titels als Red Dead Redemption 2, Far Cry 5 of Shadow of the Tomb Raider zien. Vaak wordt dat door de stortvloed aan toptitels niet gehaald, maar er zijn altijd van die gasten die gewoon meer tijd hebben. Zoveel tijd zelfs dat ze het voor elkaar krijgen om alle achievements in Sea of Thieves te halen.

Het heeft acht maanden geduurd, maar er is nu dan eindelijk iemand die alle achievements heeft behaald in Sea of Thieves. Om dit voor elkaar te krijgen heeft de gamer met gamertag “Zyx” ruim 2000 uur in de game moeten steken. Dat zijn flink wat tochtjes heen en weer met diverse kratjes loot.

Zyx geeft zelf aan dat vooral de ‘Merchant’ achievement een behoorlijk grindfestijn was. Hierbij moest hij 1000 kratten bananen afleveren. De achievement zelf leverde hem slechts 50G op, maar op trueachievements is hij 15000 TA waard, alleen al omdat hij dus letterlijk de enige ter wereld is die deze achievement momenteel heeft.

Een gelukje voor hem is dat Rare onlangs het behalen van deze achievements iets makkelijker heeft gemaakt. Er was namelijk uitgerekend dat je daarvoor bijna 10000 uur in de game had moeten steken, maar zoveel tijd steken wij niet eens in Red Dead Redemption 2 en ieder ander mens ook niet in Sea of Thieves, dus werd dat aantal teruggeschroefd naar zo’n 2000 uur. Zyx heeft hier zoveel games voor moeten laten liggen, maar heeft tussendoor wel even tijd gemaakt voor Far Cry 5 en Shadow of the Tomb Raider.

2 miljoen gamerscore

En als we dan toch bezig zijn met unieke achievement-mijlpalen, “Stallion83” is de eerste persoon ter wereld die 2 miljoen gamerscore heeft behaald. Ik wil niet eens uitrekenen hoeveel games dat zijn en hoeveel tijd je daarvoor wel niet nodig hebt gehad.

Voor alle andere achievement-hunters, het kan dus wel. Wie van jullie komt daarbij in de buurt?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments