Het beloofd een mooi najaar te worden wat betreft game releases en dat Game Pass ons daarin gaat bijstaan mag duidelijk zijn. Mocht je nog geen gebruik maken van deze service, dan is er goed nieuws!

Een oude aanbieding keert namelijk terug! De eerste maand mag je de dienst namelijk weer uitproberen voor de fantastische prijs van €1. Mits je nog geen Game Pass hebt. Uiteraard staat het je vrij om de dienst daarna op te zeggen of om het actief te houden voor €14,99 per maand. Waarom deze actie terug is en voor hoelang is op dit moment onbekend. Afgelopen maart schreven we nog dat de aanbieding kwam te vervallen. Microsoft liet toen weten dat de actie al jaren bestond. Het bedrijf was bezig met een evaluatie van verschillende marketingpromoties voor nieuwe leden.

Er gebeurd op dit moment veel met Game Pass. Zo kondigde Microsoft recent prijsverhogingen aan en lijkt men in andere landen de algemene voorwaarden te hebben aangepast. Wanneer je daar Xbox Live Gold hebt kan dit niet meer 1 op 1 overgezet worden naar Game Pass. Dit is nu gewijzigd naar een conversie van 4:3. Dit betekent dat een actief abonnement van Xbox Live wat nog 90 loopt over gaat op een Game Pass Ultimate abonnement van 68 dagen. Voor alsnog heeft deze wijziging zoals we kunnen zien nog niet in Nederland plaatsgevonden.

Mocht je dus nog geen Game Pass hebben, dan is dit het moment om het te regelen!

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Ambassador
Ambassador
9 maanden geleden

De conversie is 3 : 2, je kan ook maar maximaal 3 jaar Xbox live afsluiten en als je dat omzet naar GPU krijg je nu nog maar 2 jaar terug.