Far Cry: New Dawn officieel aangekondigd

Eerder vandaag kwam Rob al met het bericht dat de nieuwe Far Cry, Far Cry: New Dawn zou gaan heten en ook de coverart was al gelekt. Beide waren een schot in de roos, want Ubisoft heeft Far Cry: New Dawn nu officeel aangekondigd en er is zelfs al een releasedate bekend.

Far Cry: New Dawn gaat zich inderdaad afspelen na het nucleaire einde van Far Cry 5. Het voelt allemaal een beetje aan zoals bijvoorbeeld RAGE en ik kan niet zeggen dat ik daar ongelukkig van wordt. We zien diverse voertuigen en dieren waar weer lekker veel rotzooi mee gemaakt kan worden en weer een hoop gestoorde vijanden.

Ook de twee personen op de cover komen terug in de trailer en het lijkt er sterk op dat dit duo de antagonisten van de game gaat zijn. Joseph Seed komt ook nog even terug in de trailer voor wat extra intrige. Al met al ziet het er erg interessant uit. In hoeverre de map verschilt van Far Cry 5 en hoeveel er veranderd is sinds die laatste titel is nog niet bekend.

Tot slot had ik ook nog een releasedate beloofd. Vanaf 15 februari 2019 mogen we los met deze nieuwe Far Cry. Ik heb er zin in.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments