Nieuwe content voor Prince of Persia: The Lost Crown onderweg

Mocht je de afgelopen weken genoten hebben van Prince of Persia: the Lost Crown en deze ook helemaal uitgespeeld hebben, dan hebben we goed nieuws. Ubisoft Montpellier heeft namelijk laten weten nog lang niet klaar te zijn met de game.

Aan de hand van Game Director Mounir Radi van Ubisoft Montpellier laat men weten ontzettend blij te zijn met de ontvangst van Prince of Persia: The Lost Crown. Daarom mogen fans de komende maanden nieuwe content verwachten in de vorm van gratis updates. Men liet daarnaast doorschemeren dat er extra game modes aan zitten te komen voor de game.

Wat er precies allemaal nog uit gaat komen, dat liet men niet weten. Het advies is echter wel alvast te gaan trainen met Artaban, de trainer uit de base game die je helpt om je skills te ontwikkelen. Oh en volgens Ubi is het handig om de game in immortal mode uit te spelen. De eerste update zou er snel aan moeten gaan komen.

De reboot van Prince of Persia kwam vorige maand uit en zorgde er voor dat Ubisoft weer een beetje wind in de zeilen kreeg, al ging men vervolgens weer het schip in met Skull & Bones. Extra speeltijd met Prince of Persia is dan ook zeer welkom! De game werd goed ontvangen en ook wij waren enthousiast in onze review. Hebben jullie de game al gespeeld of gaan jullie deze nog oppakken?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties