Het fenomeen is wel bekend denk ik. Je steekt uren in een game, ontwikkelt je character, unlockt vette powers en schopt de eindbaas in elkaar. Wil je met je almachtige alter ego een nieuwe game beginnen, dan begin je weer vanaf nul. Voor veel mensen een afknapper. Voor deze mensen kan New Game Plus een optie zijn. Lekker opnieuw beginnen met al je krachten en items. Laat dit nu net onderweg zijn naar Dishonored 2.

Bethesda heeft namelijk aangekondigd dat ze de mode New Game Plus gaan brengen met een gratis update. Wanneer ze deze update exact gaan brengen is nog niet bekend maar het zal waarschijnlijk ergens in december zijn.

stealth_01__web

Ook krijgen we bij deze update nieuwe moeilijkheidsgraden. Hoe en wat is allemaal nog onduidelijk maar Bethesda zet hoog in op hun ‘Play your way’ filosofie. Deze filosofie houdt in dat ze willen dat de speler de vrijheid krijgt om het verhaal te spelen zoals ze zelf willen. In onderstaande trailer leggen ze het zelf even wat uitgebreider uit.

Bethesda zal binnenkort meer duidelijkheid verschaffen over de betreffende update en wat deze nieuwe moeilijkheidsgraden in gaan houden. Duidelijk is wel dat ze aangepast gaan worden aan de manier van spelen van de speler.

Mocht je nog niet helemaal zeker zijn of je de game wilt spelen, misschien dat de review van Niels je hierbij kan helpen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments