Maandag 1 augustus – Vergadering bij Techland: 
‘Jongens, Dead Island 2 wordt niks meer, Dying Light is nu klaar. Fuck deze shit en fuck die zombies, we gaan een boerderijsimulator ontwikkelen’ en zo geschiedde.

Je leest het goed, Techland (van Dead Island en Dying Light) gaat aan de gang met virtuele boerderijen! Het gaat hier om Pure Farming 17: The Simulator. Dat is een… aardige verandering van genre.

Techland heeft er zin in! Pure Farming 17 is volgens de studio een realistische afspiegeling van de praktijken op een boerderij! Huidige simulators bereiken het niveau van realisme niet en Techland voelde zich geroepen om de uitdaging voor het maken van echte boerderijsimulators aan te gaan.

Pure Farming moet gaten vullen

Je zou bijna denken dat het een 1 april grap is, maar ze zijn vrij serieus. We hebben natuurlijk Farming Simulator waar we ons mee kunnen vermaken, maar een beetje competitie kan geen kwaad. Techland-producer Kornel Jaskula geeft aan dat ze bepaalde features en ideeën willen implementeren die ze niet terugzien bij andere boerderijsimulators en die toch belangrijk zijn voor het gevoel van realisme. Pure Farming moet het helemaal gaan worden!

We staan te trappelen om tijdens de GamesCom te kijken bij Techland voor een hands-on of presentatie.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments