Weten we het nog? De expansions in The Witcher 3 die eigenlijk gewoon totale verhalen waren? Nou, Cyberpunk gaat diezelfde kant op.

Het nieuwe megaproject van CD Projekt RED, Cyberpunk 2077 is er eentje waar we allemaal met klotsende oksels op zitten te wachten. Dit zijn van die games die we eens in de zoveel tijd zien. Een mooi setje DLC is dan wel gewenst. UI coordinator Alvin Lui heeft al laten weten dat ze dat zeker gaan brengen.

We hebben het over expansions in de toekomst. We willen er zeker van zijn dat alles erin zit maar willen ook een open wereld bouwen. Ik weet nog dat, toen ik The Witcher 3 speelde en de game klaar was, ik nog steeds wilde weten wat iedereen aan het doen was. Ik denk dat we mogelijkheden hebben om dat ook in Cyberpunk 2077 te laten gebeuren.

Je zal je characters door conflicten heen leidden en deze ook zien oplossen. Het einde zal je een voldaan gevoel geven. We houden dus geen stukjes achter die we later te gelde kunnen maken of per deel verkocht konden worden. Je krijgt een volwaardig complete game.

Volgens Liu zullen het dus geen stukken uit de main game zijn die als stukjes extra worden verkocht. Men is druk bezig om nieuwe content te verzinnen die we dan als expansions kunnen aanschaffen en spelen.

“You’re breathtaking!”

Sinds de presentatie van Keanu Reeves op de E3 rommelt het in de community. Er wordt namelijk opgeroepen om zijn “You’re breathtaking!” quote om te zetten naar een achievement in de game. Je zou dit moeten krijgen als je de game 100% volbrengt. Men is er zelfs een petitie voor gestart die nu al meer dan 16000 handtekeningen heeft gescoord.

Voorlopig zullen we nog tot 16 april moeten wachten. Dan komt de game uit.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments