Mass Effect: Andromeda staat op veel verlanglijsten voor volgend jaar en veel fans zijn benieuwd wat Bioware gaat doen met dit nieuwe deel. Veel fans vragen zich af of het een sciencefiction Dragon Age wordt. Gelukkig heeft Bioware laatst aangegeven dat dit niet het geval zal zijn. 

Dragon Age Inquisition is een geweldige game en mijn mening wordt dan ook met vele anderen gedeeld. Toch waren er aspecten aan de game die echt stukken minder waren zoals het Quest systeem. Veel fans zijn dan ook bang dat de tekortkomingen in Dragon Age Inquisition zullen binnendruppelen bij Mass Effect: Andromeda. Gelukkig verzekert Aaryn Flynn van Bioware ons dat deze tekortkomingen niet in Andromeda te vinden zijn.

Mass Effect

‘In Dragon age waren er een paar quests die niet geweldig overkwamen, zoals quests waar het ging om spullen halen. Het voordeel hiervan is dat je tegen het Mass Effect team kan zeggen: ‘Doe deze dingen wel, maar deze dingen niet’.

Veel informatie over Mass Effect: Andromeda hebben we nog niet, maar daar gaat wel snel verandering in komen. Zo komt er op 7 november nieuwe informatie. Ik hoop dat Bioware echt naar alle feedback heeft geluisterd. Als ik de bovenstaande informatie hoor, heb ik er zeker vertrouwen in.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments