Voor de liefhebbers van Ultimate Team en FC24 breekt één van de belangrijkste dagen van het jaar aan. De nominaties voor Team of the Year zijn bekend en dat betekent dat de stembussen zijn geopend!

Even voor de mensen die geen idee hebben waar we het over hebben een kleine uitleg. In FC24 Ultimate Team heb je de mogelijkheid om je eigen team te bouwen aan de hand van kaarten. Op basis van hun echte prestaties op het veld kunnen spelers genomineerd worden voor twee prestigieuze titels: Team of the Year en Team of the Season. Die laatste wordt altijd op het eind van het seizoen gehouden en TOTY dus aan het begin van het nieuwe jaar.

Het mooie van deze events is dat jij als speler de mogelijkheid hebt om je stem uit te brengen op je favoriete spelers. Hebben deze de meeste stemmen? Dan kun je deze spelers met uitstekende statistieken terug verwachten in de Team of the Year promo. En de lijst met keuzes is dit jaar weer goed gevuld, zo zijn bij demannen onder andere Kylian Mbappé, Virgil van DIjk, Lionel Messi, Vinicius Jr, Erling Haaland, Kevin de Bruyne, Lionel Messi en Cristiano Ronaldo genomineerd.

Nieuw dit jaar is dat er nu ook bij de voetbaldames een nominatie is gestart waar je nu op kan stemmen. Zo kan er gestemd worden op onder andere Sam Kerr, Alexia Putellas, Wendie Renard, Caroline Graham Hansen en Kadidiatou Diani. Ondertussen heb ik zelf mijn stem al uitgebracht op mijn favoriete voetballers en voetbalsters. Wil je zelf stemmen en de volledige lijst met nominaties zien? Dan kun je hier stemmen op jouw dream team. Na de sluiting van de stemmen zal EA het team van het jaar aankondigen om deze vervolgens als promo te releasen. Dit doet men meerdere weken per positie. Ga jij stemmen op TOTY? Laat ons dan zeker weten in de comments welke spelers jouw team gaan vertegenwoordigen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties