Een trip naar een exotisch land om daar lekker op avontuur te gaan zit er voorlopig nog niet in. Daarom is het des te lekkerder dat we mogen uitkijken naar een game waarin dat wel kan. Bethesda gaat namelijk een Indiana Jones game uitbrengen.

Bethesda bracht ineens een teaser naar buiten waarin we hun logo en Indiana’s legendarische hoed en zweep langs zagen komen. De game wordt gemaakt door MachineGames, de studio achter de recente Wolfenstein games en die zijn behoorlijk enthousiast.

Volgens Bethesda gaat het nog wel even duren voordat ze meer van de game kunnen laten zien, maar wilden ze de aankondiging wel graag met ons delen.

Volgens de website starwars.com wordt de game een standalone avontuur en zal het zich afspelen tijdens de piek van de carrière van de beroemde avonturier.

Meer is er nog niet te melden rondom deze aankondiging. Wat hopen jullie ervan? Een game als Tomb Raider? Uncharted? Of juist een mix hiervan? En gaat dit een Xbox exclusive worden? Laat het weten in de comments.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments