Antigraviator komt naar de Xbox!

Altijd al een podracer willen zijn uit Star Wars? Was F-Zero vroeger je favoriete game? Dan is Antigraviator jouw game. En goed nieuws, want hij komt naar de Xbox!

De game wordt ontwikkeld door Cybernetic Walrus, een groep studenten uit België, voor zowel Steam als de Xbox One. De groep heeft een kickstarter waar je de game voor iets minder dan €20 al kunt krijgen.

Toen ik deze gameplay zag kwamen bij mij meteen beelden van F-Zero bovendrijven. De futuristische auto’s waarmee je racet, de omgeving, de lichtgevende lijnen langs de baan. Het is duidelijk dat er gekeken is naar F-zero maar er zijn ook zeker invloeden van games als TrackMania en Wipeout.

Je doel is, vrij logisch, als eerste over de finish komen. Hoe je dat doet is echter van veel dingen afhankelijk. De game kent power-ups, van zwevende mijnen tot raketwerpers, maar ook abilities zoals nitro en onzichtbaarheid. Bovendien kent de game een singleplayer modus, local splitscreen en een 8 player online multiplayer.

Ik denk dat deze game veel potentie bezit, hoewel de game ook concurrentie heeft van bijvoorbeeld Trackmania. Momenteel loopt de Kickstarter nog 27 dagen, tot nu toe is er een bedrag van iets meer dan €2500 euro opgehaald. Laat ons weten wat jullie vinden van de game en vergeet vooral niet te kijken op Kickstarter!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties