Je kent het wel. Je loopt door een griezelige gang in een oud gekkenhuis. Het enige dat je hoort zijn je eigen voetstappen en ademhaling. Je weet dat er in de buurt een gek met een enorme heggenschaar naar je zoekt. Voorzichtig kruip je een hoekje om en… AAAAAAHHHG! Je hebt je broek vol.

Voor de mensen die bekend zijn met dit voorkomen tijdens het spelen van een horrorgame is er nu een interessant nieuw project gestart op kickstarter. Het heet ‘Underscares’. Dit moet een soort luier voor gamers worden. Met name het soort dat letterlijk in hun broek poept tijdens het spelen van horrorgames.

Het klinkt echt te bizar om waar te zijn maar de studio Red Barrels, bekend van de horrorgame Outlast, is er daadwerkelijk mee bezig. Dit is wat ze er zelf over zeiden:

Na het uitbrengen van Outlast kregen we meerdere berichten binnen over bevuilde onderbroeken. Daarom besloten wij bij Red Barrels om een oplossing te bedenken die gamers Outlast 2 laat spelen, zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken om hun onderbroeken.

underscaresIn samenwerking met lokale ontwerpbedrijven wil Red Barrels een luier ontwikkelen die praktisch, comfortabel, stijlvol en, niet onbelangrijk, uitwasbaar is. Ongelooflijk? Het wordt nog gekker. Er moeten 3 varianten op de markt gaan komen. Een soort doe-het-zelf pakket, de basic underscares en de deluxe underscares. Die laatste komt met een lampje en een zakje waar een pakje appelsap of iets dergelijks in past.

Voordat het allemaal werkelijkheid wordt, moet er nog wel $35.000 van de gevraagde $40.000 binnengehaald worden. Daar hebben ze bij Red Barrels nog 20 dagen voor. Het klinkt allemaal als een grote grap maar mocht je hier toch iets voor voelen, dan kun je nog altijd overwegen om het project te steunen.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties