Halloween is alweer een paar weken geleden. Goed nieuws voor de angsthazen onder ons. Hebben ze die bangmakerij dit jaar maar weer overleefd. Er zijn ook genoeg mensen die er geen genoeg van kunnen krijgen en voor die mensen is er wellicht een leuk project op Kickstarter begonnen.

In Polen zijn ze gewoon erg goed in het games maken. Ook dit Poolse project staat op de crowdfunding website onder de naam ‘Agony’. De omschrijving klinkt als volgt:

Survival horror game die zich afspeelt in de hel. Ga op reis in de meest angstaanjagende versie van de hel bedacht in de geschiedenis van de videogames.

Met de volgende gameplay video willen de bedenkers je overhalen hun game te steunen.

In de video zien we een hoop viezigheid. Bloed, lichaamsdelen, gedrochten en vuur. Alles wat je verwacht van de hel. Daarnaast nog wat halfnaakte demonen die op je jagen, geschreeuw in de achtergrond, griezelige muziek, ranzige geluidseffecten en je eigen hartslag en ademhaling die je hoort en je weet dat je weer met zweterige handjes aan de slag mag. Dit alles kan maar één plek betekenen, Agony speelt zich af in de hel. Een hel die jij moet zien te overleven.

Vaak is het op Kickstarter afwachten of een project wel voldoende geld binnenhaalt om daadwerkelijk van de grond te komen. Agony heeft echter, met nog 25 dagen te gaan, nu al zijn doel behaald. Dit doel stond vastgesteld op $66.666 (hoe toepasselijk) maar staat op het moment van schrijven al op $73.345.

agony

Agony moet uit gaan komen op de Xbox One, Playstation 4 en pc. De release staat gepland voor het tweede kwartaal van 2017. Wil je bijdragen aan de ontwikkeling, dan kun je het project steunen met een donatie.

 

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments