Kickstarter campagne voor Retro Streaming Platform Antstream

Honderden Retro Games op je Xbox, woop woop!

Er is een retro streaming platform in de maak genaamd Antstream. En om het platform in beta te kunnen gaan launchen is er een kickstarter campagne gestart.

‘Simpel, makkelijk en toegankelijk’, dat moeten de uitgangspunten worden voor een nieuwe retro streamingdienst. Het platform Antstream is al volop in ontwikkeling en om het project af te ronden, en als app aan te kunnen bieden op onder andere de Xbox, is er in totaal 57.820 euro nodig.

Antstream belooft de grootste retro collectie aan te bieden die er denkbaar is. Vanaf dag 1 ruim 400 games beschikbaar, met daarna wekelijkse updates. Het zal voornamelijk gaan om games uit de jaren ’70, ’80, en ’90. De streamingdienst zou cross-platform ondersteuning moeten bieden, leaderboards en competing challenges. De games moeten gestreamd gaan worden vanuit de cloud en er zal geen speciale hardware nodig zijn om deze te kunnen spelen.

De Kickstarter campagne zal tot 10 mei 2019 duren en zal later in 2019 in beta beschikbaar komen. De teller staat momenteel op 35.823 euro. Help jij Antstream om hun ambities na te streven?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments