Het jaar 2019 sluiten we af met de XBNL-awards. Een mooie manier om samen met jullie op afgelopen jaar terug te blikken. Wat waren de hoogte- en dieptepunten? Welke game had een mooi verhaal of zag er oogverblindend mooi uit? Als redactie hebben we verschillende categorieën bedacht en jullie beslissen wie er uiteindelijk met de felbegeerde XBNL-awards naar huis gaan!

De ‘Er Is Heel Veel Ruimte Voor Verbetering’-award: de meest dubieuze award om te winnen. Het gaat hier namelijk om games die niet waargemaakt hebben wat verwacht of beloofd werd! Games die niet af waren, vol zaten met onethische microtransacties, geplaagd werden door bugs of anderszins de plank volledig hebben misgeslagen. Deze award vertegenwoordigd de poedelprijs onder de poedelprijzen van de gamesindustrie. Uiteraard zijn we op de redactie de beroerdste niet om er toch een positieve toon aan toe te voegen. Na een stoomcursus veranderingsgerichtmanagement ontstond het inzicht om deze award de titel te geven: ‘Er is heeeeeeeeeeeeeel veel ruimte voor verbetering’. Welke titel spande wat jou betreft de kroon in 2019 en mag een jaar lang deze weinig eervolle titel dragen?

Welke game krijgt jouw stem voor de 'Er Is Heel Veel Ruimte Voor Verbetering'-award?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Laat je horen en stem in bovenstaande poll op jouw ‘favoriete’ game! Benieuwd waarom deze games genomineerd zijn? Luister dan de komende weken naar De Week met XBNL. We zullen hier in onze wekelijkse podcast uitgebreid op in gaan. Op 30 december 2019 zullen de winnaars bekend gemaakt worden!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments