De jaarlijkse XBNL-awards trappen we dit jaar af met de game die afgelopen jaar het beste ondersteund is. Er zijn een aantal genomineerden en jij kunt laten weten welke game de XBNL-award hoort te verdienen! Het enige dat je hoeft te doen is je stem te laten horen door de poll in te vullen.

Voordat we de genomineerden van de beste games van 2020 bekend gaan maken, willen we eerst games uit voorgaande jaren nog eens in het zonnetje zetten. In deze categorie hebben we namelijk games genomineerd die maanden of jaren na hun release nog steeds trouw door de ontwikkelaars ondersteund worden. De games waar je honderden uren in hebt gestoken en waarbij de ontwikkelaars blijven vernieuwen en de gamers nog steeds weten te verbazen. Games waarvan de content updates je om ze oren vliegen.

De At Your Service-award gaat dus over de beste ongoing games. Door te stemmen in de poll kun je laten horen welke game wat jou betreft met de felbegeerde award naar huis gaat. Deze games zijn door de XBNL-redactie genomineerd:

Welke game krijgt jouw voor de 'At Your Service'-award

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

De uitslag volgt op 30 december

De poll blijft een week open staan. Op 30 december 2020 maken we de winnaar bekend. Laat in de tussentijd vooral je stem in de commentsectie of op onze Discord horen! In onze wekelijkse podcast zullen we tevens uitgebreid bespreken waarom deze games volgens ons de genomineerden zijn.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments