De kogel is door de kerk. xCloud gaat deel uitmaken van je Game Pass Ultimate abonnement en zal direct vanaf de launch beschikbaar zijn in Nederland.

xCloud is al een tijdje in preview beschikbaar, maar vanaf 15 september gaat de service officieel online in 22 verschillende landen, waaronder Nederland. Voor iedereen die al Game Pass Ultimate heeft komt de service er gewoon voor noppes bij. Microsoft heeft ook laten weten dat het Game Pass Ultimate abonnement niet duurder gaat worden met de komst van xCloud.

Met xCloud kun je straks dus onderweg meer dan 100 verschillende titels op je smartphone of tablet spelen, zoals bijvoorbeeld Gears 5, Minecraft Dungeons, Tell Me Why, Yakuza Kiwami 2, Destiny 2 en nog veel meer. Er zit alleen nog wel een addertje onder het gras. De service is vooralsnog alleen beschikbaar op apparaten met een Android-besturingssysteem. Of en wanneer de service beschikbaar komt op andere toestellen is nog niet bekend.

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
View all comments
Dynko
Dynko
2 jaren geleden

Ook maf: keek gisteren nog naar zo’n klem en die zou via de Micrisoft website besteld kunnen worden en dan morgen binnen zijn. Keek ik vandaag, was ‘ie niet meer voorradig. En in de Verenigde Staten zou die klem überhaupt pas vanaf 21 oktober beschikbaar zijn.

Bestaan er andere adressen waar ik zo’n officiële alvast kan kopen? Zo eentje dus?