De Black Friday deals zijn in volle gang. Mocht je nog op zoek zijn naar een Xbox Series S dan is dit je kans!

De Xbox Series S is aan absoluut beest. Het is de goedkopere Xbox, maar het kleine broertje weet te presteren, zoals je in onze Xbox Series S review hebt kunnen lezen. De console weet games als Ori and the Will of the Wisps, OlliOlli World en Call of Duty in 120 frames per seconde op je beeldscherm te toveren. Een enorme prestatie voor een apparaatje dat ‘slechts’ €300 euro kost. Een dikke 250 euro goedkoper dan bijvoorbeeld de PlayStation 5.

Kan het dan nog goedkoper? Je zou zeggen van niet. Af en toe is de Xbox Series S in de aanbieding geweest en dan kon je de console voor een twee tientjes goedkoper oppikken.

Black Friday Deals

Ben je nog op zoek naar een next-gen console of overweeg je om een 2e console aan te schaffen. Dit is je kans! De console is nog nooit zo goedkoop geweest als tijdens de Black Friday Deals van deze week.

Bij Mediamarkt, Bol.com en Amazon, gaat de console momenteel voor €229 over de toonbank. Bij Coolblue, Game Mania, Nedgame en de Microsoft Store gaat de console momenteel voor €249,99 over de toonbank.

Hoe lang bovenstaande deals nog geldig zijn verschilt per retailer. De meeste deals lopen tot 30 november en zijn geldig zolang er voldoende voorraad is. Of de Xbox Series X ook nog in prijs gaat zakken is onbekend. Vooralsnog lijkt het er niet op.

Zijn de deals aanleiding voor jou om een Xbox Series S aan te schaffen?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties