Het is Black Friday en dus zijn er veel aanbiedingen van games en consoles. Er lijkt echter iedere dag tijdens deze doldwazen dagen een paar euro’s van de console van Microsoft afgesnoept te worden.

Het is niet een winkel die ik snel zal aanbevelen, maar dit keer komt de Media Markt met een wel hele mooie aanbieding. De Xbox Series X console kost daar momenteel €415 en dan haal je de Diablo IV bundel in huis! Dit betekent dat bij de console een digitale code van de game van Blizzard inbegrepen zit. Een bizar lage prijs voor de beste en krachtigste console op de markt met één van de succesvolste games van afgelopen jaar. Ik geloof niet dat de console sinds haar release in 2020 ooit zo goedkoop aangeboden is.

Inmiddels is de prijs van de console vanmiddag ook op andere plekken bijgesteld. Zo biedt bol.com de console voor €414 aan, maar krijg je er geen game bij. Mocht je toch graag de Diablo bundel willen, maar net als ik liever de Media Markt niet al te veel sponsoren dan kun je Nedgame overwegen. Daar kost de Xbox Series X Diablo IV bundel momenteel €438.

Ga jij deze Black Friday overstag?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties