Als je previewer bent, zal je hem misschien al gezien hebben. De uitnodiging om mee te doen aan de preview van de grote Xbox One update.

We kennen het nog van de vorige keer. De grote Windows 10 update die door menig previewer, met wisselend succes, getest werd. Nu komt er weer een nieuwe grote update aan. De Windows 10 Anniversary Update voor de Xbox One moet weer een aantal extra features gaan krijgen. Zo moet het mogelijk gaan worden om UWP (Universal Windows Platform) apps uit de Windows Store op je One te zetten. Maar ook Cortana en het afspelen van eigen muziek onder het gamen zijn onderdelen die er in moeten gaan zitten. Cortana is al ooit eerder opgemerkt tijdens de vorige grote (NXOE) update maar het werkte toen nog niet optimaal. Uiteindelijk moet zij in staat zijn om complexe opdrachten te begrijpen in onze eigen taal. Dat maakt dat je onder het gamen clips kan opnemen met een door jou bepaalde lengte, zien wie er van je vrienden online zijn en hen kan uitnodigen in je party.

previewer

De update is nog niet live maar er rollen wel al rijen aan uitnodigingen via Xbox Live bij gebruikers binnen. Xbox Preview Program Manager Emily Hanson heeft al een tweet de wereld in gegooid waarin zij aangeeft dat de uitnodigingen in eerste instantie naar gebruikers gaan die bij de vorige preview veel feedback hebben gegeven.

De update zal de fundering gaan leggen voor grotere uitbreidingen waarover wij ongetwijfeld op de E3 zullen gaan horen. Hou als je mee gaat doen wederom rekening met vele, soms dagelijkse, updates, bugs, vastlopers, programma’s die tijdelijk niet meer werken enz. enz.

Abonneer
Abonneren op
7 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Martin
6 jaren geleden

Ik heb de uitnodiging deze ochtend gehad.ben benieuwd

Maurice
6 jaren geleden

Moet deze uitnodiging echt via de messages app zijn?

Rob Breedeveld
Rob Breedeveld
6 jaren geleden
Reply to  Maurice

zover wij weten gaan dit soort opt in vragen altijd via je Xbox Dashboard omdat je daar ook direct de voorwaarden accepteert.

Maurice
6 jaren geleden
Reply to  Rob Breedeveld

Aha, oké.

Maurits Clear
Maurits Clear
6 jaren geleden

Twijfel nog. Ben niet echt een dagelijkse gamer en heb nog geen Kinect.. Hmm

Rob Breedeveld
Rob Breedeveld
6 jaren geleden
Reply to  Maurits Clear

Beide is eigenlijk niet belangrijk. Waarom zou je een Kinect moeten hebben (die volgens mij op zijn weg naar de uitgang aan het gaan is). Waar je wel over na moet denken is of je met de eventuele bugs kan omgaan. 🙂 Soms is je Xbox even niet goed meer te gebruiken daardoor namelijk.

Maurits Clear
Maurits Clear
6 jaren geleden
Reply to  Rob Breedeveld

Die voicecontrols lijkt me wel cool. Bovendien vind ik Skype wel een leuke toevoeging 🙂 Bugs vind ik niet heel erg. Heb inmiddels al aangemeld.