Dat Xbox en Discord het goed met elkaar kunnen vinden en elkaar weten aan te vullen bleek vorig jaar toen chat in voice werd geïntroduceerd. En vanaf vandaag komt daar een nieuwe functie bij!

Discord laat namelijk weten dat het vanaf vandaag mogelijk is om je Xbox games te streamen naar Discord. Met de functie ‘Xbox Streaming to Discord’ kun je met een druk op de knop aan al je vrienden laten zien wat je aan het spelen bent. Ideaal als je met je vrienden in een voice chat op Discord zit.

Mocht je je account vorig jaar al verbonden hebben voor Voice to chat dan hoef je niks meer te doen om hier gebruik van te gaan maken. Heb je dit nog niet gedaan? Ga dan in Discord naar user Settings > Connections en klik vervolgens op het Xbox logo. Vervolgens log je in en voila, je bent verbonden!

Discord leden die Nitro hebben, mogen daarnaast streamen in een hogere kwaliteit tot 1080p en met verbeterde framerates. De service wordt vanaf vandaag uitgerold aan Xbox Insiders. Op een later moment zal deze vervolgens aan alle Xbox gebruikers worden uitgerold. Zaten jullie te wachten op deze functie?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties