In Redmond blijkt het ook vakantietijd te zijn, want er is nog steeds geen aankondiging van de nieuwe Xbox Game Pass games van augustus. De store licht gelukkig een tipje van de sluier op.

Elke maand kunnen we nieuwe toevoegingen aan de store verwachten. Normaal gesproken horen we een week van tevoren wel welke game we krijgen, maar dat is deze maand anders. Het is 1 augustus en we zien de games net binnenkomen.

Hitman Season 1

Als Agent 47 ga je op weg om de meest ingewikkelde moorden te plegen. Plan je moord goed uit. Doe het stil of met een knal.

Ruiner

Het is 2091. Ruiner neemt je mee in een cyberpunk wereld waarin jij de rol speelt van een sociopaat die de waarheid achter een corrupt systeem probeert te ontrafelen en tegelijkertijd zijn ontvoerde broer probeert terug te vinden.

Ryse: Son of Rome

Ave. Ga mee met de legioenen in het oude Rome in de rol van Marius Titus, een centurion die een rijzende ster in het keizerrijk is.

Dead Rising 2

Het vervolg laat je spelen als Chuck Greene, een stuntman die vecht tegen hordes zombies om zo zijn dochter te redden.

Dandara

Dandara is een platformer waarin jij als Dandara speelt en springt van vloer naar wand zonder gehinderd te worden door de zwaartekracht.

The Escapists: The Walking Dead

In 8-bit pixels tegen zombies vechten. Deze game brengt de wereld van The Walking Dead naar The Escapist.

Kinect Rush: A Disney Pixar Adventure

Deze Xbox 360 titel is remastered voor de Xbox One, en heeft controller én Kinect ondersteuning. Spring rond in de wereld van Up, Cars, Ratatouille, Toy Story en The Incredibles. Deze nieuwe versie heeft ook een level waarin je Finding Dory kan vinden.

Heb je de Game Pass? En word je hier ook blij van?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments