De game Dragon Ball Z Kakarot is inmiddels drie jaar oud, maar krijgt nog altijd support in de vorm van DLC. Het is nu de beurt aan het wereldtoernooi.

Voorheen heb ik DLC pakket nummer drie gespeeld van Dragon Ball Z: Kakarot genaamd ‘History of Trunks’ die gelijk stond aan de film. De DLC beviel mij heel goed. Daarna kwam DLC nummer 4 en die ging over Bardock. Die laatste heb ik helaas nog niet gespeeld, maar het vertelt in ieder geval het verhaal van de vader van Goku, zijn gevecht tegen Frieza en zijn wanhopige laatste strijd om Planet Vegeta te redden.

Bandai is dus lekker bezig met DLC waarmee het bekende verhaallijnen rondom Dragon Ball Z opnieuw vertelt. Nu is het de beurt aan het vijfde DLC pakket, ”Chaos at the World Tournament” uit Dragon Ball. Deze beroemde editie van het wereldtoernooi staat bekend om het gevecht tussen Goku en Piccolo. We zien een jonge tiener Goku vechten tegen Ma Jr. oftewel Piccolo.

De game heeft onlangs een upgrade gekregen voor de Series X, maar dat ging niet zonder problemen. Er waren wat technische problemen die de ontwikkelaar gelukkig ook heeft aangepakt inmiddels.

De releasedatum van de DLC is nog onbekend.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments