Nieuwe maar klassieke Dragon Ball Z game is aangekondigd

Veel fans zijn blij en dertig plussers zullen ongetwijfeld een flashback krijgen naar hun tienertijd met deze nieuwe titel van Dragon Ball Z!

Bandai Namco en Toei Animation hielden afgelopen weekend een evenement rondom eSports en daar kwamen natuurlijk titels naar voren als Dragon Ball FighterZ die nog steeds wordt ondersteund en ook nog een hit is in de fighter scene. Maar naast dat er updates over FighterZ kwam, werd ook nog even een teasertje gegeven van een gloednieuwe game van een reeks die we al lang niet meer hebben gezien. Het gaat namelijk om een nieuwe Dragon Ball Budokai Tenkaichi titel. Nummer drie van deze reeks verscheen in 2007 en sindsdien alleen maar aftreksels er van gehad. Nu, anno 2023, is een nieuwe Dragon Ball Budokai Tenkaichi in de maak en daar worden we blij van!

Het is overigens nog onbekend wie de maker is van de game. Er zijn meerdere ontwikkelaars die het kunnen zijn, zoals Cyberconnect 2 maar die zijn nog bezig met DLC van Dragon Ball Z: Kakarot. Er is ook nog Dimps van de Xenoverse reeks en natuurlijk dan Spike van de toenmalige Tenkaichi titels. De kans dat deze game wordt gemaakt door Dragon Ball: FighterZ ontwikkelaar Arc System Works acht ik klein omdat de gameplay van hun titels altijd anders is.

Hoe dan ook, een nieuwe Budokai Tenkaichi titel zit elke DBZ fan wel op te wachten denk ik!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties