Goed nieuws voor alle fans van de grote franchise genaamd Warhammer, want ontwikkelaar Fatshark en uitgever Nordic Games hebben bekend gemaakt dat hun co-op shooter Warhammer Vermintide onderweg is naar de Xbox One.

In Warhammer Endgames: Vermintide zoals de game helemaal heet kunnen spelers met drie vrienden op pad in de wereld van Warhammer. De focus ligt in melee combat waarin je dus goed zal moeten samenwerken metje vrienden om hordes vijanden af te weren. Naast de wapens die je kan vinden zijn er ook nog secundaire voorwerpen te krijgen zoals bommen en healthpacks. Mocht dit je bekend in de oren klinken, dan heb je waarschijnlijk wel eens Left 4 Dead gespeeld. De overeenkomst is namelijk niet heel subtiel.

warhammer_end_times_vermintide1

Tijdens het hakken is er ook nog ruimte voor RPG elementen, zo kun je namelijk je character levelen en loot verzamelen. Ook kun je uiteraard kiezen tussen meerdere characters. De game is al een tijdje uit op de pc en heeft daar meerdere keren dlc gekregen. De consoleversie zal deze dlc allemaal al in de game hebben en zal rond de €30,00 gaan kosten. De release staat in oktober op de planning. Ben je benieuwd naar deze game, check dan zeker even de trailer!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments