De game van Saber Interactive zou eigenlijk in de winter van 2023 uit moeten komen, maar wordt helaas uitgesteld. Wanneer mogen we Space Marine 2 verwachten?

Het is nog onzeker wanneer Warhammer 40,000: Space Marine 2 naar de Xbox Series X|S komt. De uitgever van de game, Focus Entertainment, heeft in een persbericht laten weten dat er nog aan de game gesleuteld moet worden. Naar verwachting zal de game nu in de tweede helft van 2024 verschijnen. Een exacte releasedatum zullen we begin december horen, vermoedelijk tijdens The Game Awards show.

Het is teleurstellend om te merken dat er de laatste maanden zoveel games last-minute worden uitgesteld. Anderzijds zitten wij als spelers er ook niet op te wachten om halfbakken games in de winkel te zien verschijnen. Space Marine 2 is een game waar veel spelers zich op verheugen. De redactie van XBNL heeft de game afgelopen zomer in preview kunnen spelen en was erg onder de indruk van de snelle gameplay en de grafische prestaties van de game. Hopelijk hebben de ontwikkelaars nu genoeg tijd om de game in 2024 op te leveren in een staat waar ze tevreden over zijn. Want dat Space Marine 2 potentie heeft, daar zijn we bij XBNL wel van overtuigd en we kijken dan ook uit naar een release!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties