De Free Play Games van Xbox. Een ideaal moment om eens te proeven aan games zonder de noodzaak om ze eerst te moeten kopen. Dit weekend zijn er maar liefst vier games gratis te proberen.

Ik moet zeggen dat ik ze een poosje niet gezien heb, maar de Free Play Days zijn dit weekend weer terug van weggeweest. Vanaf vandaag tot en met zondag 18 februari kun je onderstaande games, mits je tenminste Xbox Game Pass Core hebt, helemaal gratis uitproberen.

  • Code Vein
  • Dead Island 2
  • Nickelodeon All-Star Brawl 2
  • Warstride Challenges

Code Vein is een Souls-like game met een anime-stijltje. Lastig, maar wel tof. Lees anders hier de review van deze titel nog eens terug.

In Dead Island 2 is het de bedoeling om (het liefst in co-op) zoveel mogelijk zombies te slachten met een enorm arsenaal aan verschillende wapens. Lees hier de review van die game terug.

In Nickelodeon All-Star Brawl 2 ga je met bekende Nickelodeon-personages andere personages te lijf in een brawler die geinspireerd wordt door Smash Bros.

In Warstride Challenges probeer je in een race tegen de klok zoveel mogelijk uitdagingen te lijf te gaan. Al schietend en platformend raas je door levels heen om een zo hoog mogelijke score te behalen.

Mocht je één van deze games nu heel tof vinden dan kun je ze dit weekend ook nog eens met flinke kortingen kopen. Zo heeft Warstride Challenges een korting van 25%, Dead Island 2 is met 45% korting te scoren, Nickelodeon All-Star Brawl 2 met 50% korting en Code Vein is zelfs met 85% korting binnen te halen. Doe er je voordeel mee.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties