Vanaf vandaag kunnen abonnementsleden van Xbox Game Pass met Dead Island 2 aan de slag.

Een officieel bericht vanuit Xbox is nog niet gegeven en in de lijst Game Pass-games van eind februari stond Dead Island 2 ook niet genoemd, maar de oplettende gamer heeft inmiddels gezien dat de game is toegevoegd.

Dead Island 2 is vanaf vandaag in Xbox Game Pass te spelen. Liefhebbers van co-op games willen deze game zeker even checken! In de XBNL-review schreef onze redacteur Domingo:

Dead Island 2 is een vermakelijke game die in co-op ongetwijfeld voor heel veel plezier gaat zorgen. De game ziet er goed uit en we mogen oprecht blij zijn dat deze game uit de ontwikkel malaise is gekomen. Gezien de verschillende karakters met hun eigen eigenschappen is de game zeer geschikt voor een replay. Daarnaast is het aanpassen van je wapens om vervolgens nog meer zombies te lijf te gaan een leuke bezigheid. Het is echter jammer dat de game probeert te vernieuwen door de introductie van een ingewikkeld kaartsysteem, rare checkpoints en als klap op de vuurpijl lange laadtijden in afgesloten gebieden. Desalniettemin: welkom terug Dead Island! Wie gaat er mee naar Los Angeles?

XBNL-Review van Dead Island 2

Of de game ook aan Game Pass PC en xCloud toegevoegd wordt is vooralsnog onduidelijk. Ik heb zojuist nog gekeken, maar heb Dead Island 2 hier nog niet gespot.

Hoe dan ook, veel plezier met Dead Island 2!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties