Een nieuw weekend en dus zijn er nieuwe games voor de Free Play Days. Heb je deze games nog niet gespeeld, maar wel nieuwsgierig? Dit is je kans.

Ubisoft is ook deze week weer goed vertegenwoordigd tijdens de Free Play Days. Vorig weekend boden ze al twee games uit hun portfolio aan, dit weekend doen ze dat gewoon nog eens. Dit is de lijst voor aankomend weekend.

  • Dragon Ball FighterZ
  • Battlefield 2042
  • South Park: The Stick of Truth
  • South Park: The Fractured But Whole

Voor Dragon Ball FighterZ en Battlefield 2042 heb je minimaal Game Pass Core nodig, maar beide South Park titels zijn dit weekend volledig gratis te spelen, tenminste de eerste 5 uur ervan.

Dragon Ball FighterZ is een bloedsnelle en spectaculaire fighter in het Dragon Ball universum. Veel vechters met allemaal hun eigen moves. Check hier de review voor meer informatie.

In Battlefield 2042 betreden we het slagveld in de nabije toekomst waarin we het online met een team van 64 tegen een ander team van 64 opnemen. Veel actie dus. Een solo campaign ontbreekt wel, maar wellicht zoek je dat niet in een shooter en is dit helemaal jouw ding. Check hier de review van de game.

In South Park: The Stick of Truth speel je als de new guy die net naar South Park is verhuisd. Hier beland je in een heuse live role playing waarin je zowel met zwaarden als magie in de weer kunt. De game zit barstensvol typische South Park humor en je zult gegarandeerd een aantal keer flink moeten gniffelen om de zoveelste flauwe kutgrap.

In South Park: The Fractured But Whole gaan we eigenlijk direct weer verder waar de voorganger ophield, alleen worden de middeleeuwse wapens opgeborgen en komen de superhelden tevoorschijn. Dit keer om Scrambles de kat te vinden en zo $100 vindersloon op te strijken. Ook deze keer de typische South park humor, dus onderbroekenlol gegarandeerd. Check hier de review.

Ook dit keer geldt weer, mocht je de games tof vinden dan kun je ze met dikke korting in de Store aanschaffen. Gemaakte progressie neem je gewoon mee.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties