Is iedereen al lekker bezig met van piramides afglijden, overal zand weghalen en microtransacties negeren in Assassin’s Creed: Origins? De komende maand heeft Ubisoft een aantal updates voor je.

Om te beginnen moet de titel klaargestoomd worden voor de release van de Xbox One X (nog maar 6 dagen!). Daarnaast moet de update er ook voor zorgen dat game nog wat stabieler gaat draaien en komt er HDR beschikbaar voor alle consoles die dat ondersteunen. Dus ook zonder de Xbox One X gaat de game er toch nog mooier uitzien.

Trials of the Gods

Heb je de game al helemaal uitgewoond en denk je klaar te zijn om de goden naar de kroon te steken? Dit kan vanaf 7 november in Trials of the Gods, de ultieme bossfights. Als je het voor elkaar krijgt om te winnen, dan scoor je legendarische loot. De eerste god die je mag proberen om aan te pakken is Anubis.

Tot slot komen er gedurende november ook diverse content-updates voor de winkels in de game. Denk hierbij aan nieuwe wapens, outfits en mounts. De eerste twee content-packs kun je met Helix Credits kopen in de winkel. Ook is het mogelijk om voorwerpen uit deze packs te verkrijgen via Heka Chests die je op hun beurt weer kunt vinden in de Nomad Bazaar.

Gaan jullie het opnemen tegen de Egyptische god van de onderwereld?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments