Het einde van het jaar begint alweer te naderen. Dagen worden korter, avonden langer. Ideaal om als vampier helemaal los te gaan. Helaas gaat Vampyr het einde van het jaar niet halen.

Of hij zich nu verslapen heeft, of dat een bezoek aan de tandarts roet in het eten gooit, de game Vampyr is uitgesteld naar 2018. Oorspronkelijk zou hij in november van dit jaar verschijnen, maar de ontwikkelaar heeft bevestigd dat de boel doorgeschoven is naar het voorjaar van 2018.

Het uitstellen van een project dat je dierbaar is, is altijd een lastige beslissing. Echter, wij vinden dat een deadline nooit in de weg mag staan van kwaliteit. Een aantal weken terug waren we er van overtuigd dat we het releasewindow zouden halen. Helaas gooide een technisch probleem (dat nu is opgelost) roet in het eten. Deze vertraging zorgt er echter wel voor dat we nu genoeg tijd hebben om de game te polijsten en balanceren.

Vampyr wordt een RPG die zich afspeelt in de achterbuurten van Londen, net na de eerste wereldoorlog. Je speelt hierin als Jonathan Reid, een dokter die veranderd is in een vampier. Uiteraard heb je bloed nodig om te overleven maar kies je ervoor om je te houden aan de eed die je als dokter afgelegd hebt om mensen te helpen? Of geef je toe aan je bloeddorst?

Klinkt wel erg tof. Wie van jullie is zijn hoektanden al aan het slijpen?

Abonneer
Abonneren op
2 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
VaSaMiAn
VaSaMiAn
5 jaren geleden

Denk dat dit een betere keuze is , aangezien in november / december meestal vele top games uitkomen.