De komende weken zullen er weer games toegevoegd worden aan de steeds verder uitdijende line-up van de Xbox Game Pass.

Microsoft gaat steeds meer all-in met de Game Pass. Major Nelson, een van de boegbeelden van Microsoft, heeft laten weten dat er komende weken weer nieuwe games worden toegevoegd aan de Game Pass. En wederom niet de minste games! Ben je net klaar met totale mayhem aan te richten in Just Cause 4? Dan kun je vanaf vandaag in de Game P ass aan de slag met Deus Ex: Mankind divided en met What remains of Edith Finch.

Maar er is meer! We zetten ze voor je op een rij:

21 maart

Deus Ex: Mankind Divided

In het jaar 2019 zijn dat deel van de mensheid in mechanisch verbeterd zijn als outcast gemarkeerd en buitengesloten. Je neemt de rol aan van Adam Jensen, een agent die een wereldwijde samenzwering moet ontmaskeren.

What Remains of Edith Finch

Een bijzondere game waarin je als dochter Edith teruggaat naar je ouderlijke huis en daar het leven en de tragedies van je familie herbeleven.

28 maart

The Walking Dead: Michonne

Je gaat op de bekende telltale wijze met onze iconische Michonne en haar zwaard de ondoden te lijf.

Vampyr

Als dokter Jonathan Reid, veteraan uit WW1 en vampier, moet je kiezen tussen het vampier of mens zijn in het Londen van die tijd.

29 maart

Operencia: The Stolen Sun

Een dungeon crawler met een old-school turnbased systeem

1 april

Marvel vs. Capcom Infinite

Stop de dodelijke Ultron Sigma met iconische Marvel en Capcom figuren.

Voor een paar euro’s in de maand kunnen gamers zich abonneren op de Game Pass en hebben zij daarmee toegang tot een enorm line-up aan games die maandelijks wordt uitgebreid en bijgewerkt. De verwachting is dat Microsoft de komende jaren hier flink in blijft investeren. Game Pass wordt voor Microsoft steeds belangrijker en het succes van deze service valt en staat bij content!

Welke game ga jij zeker even checken uit de nieuwe line-up? En welke game zou je graag nog een keer in de Game Pass zien verschijnen? Laat het ons weten in de comments!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments